domingo, 30 de diciembre de 2012

DE SFARSIT DE AN

Maine este ultima zi din an, asteptam cu toti nerabdatori iluzia reinnoirii...Nu obisnuiesc sa ma uit in urma, nu stiu sa ma uit in urma, nu analitic cel putin...Trenul vietii e fara oprire si totul se petrece aici si acum si cred ca acesta este momentul pe care trebuie sa-l valoram.

In seara asta am sa trec prin postarile acestui an din curiozitate, am sa multumesc cu mult drag sufletelor care mi-au fost aproape de-a lungul anului blogaresc, am sa fac cateva urari si am sa merg la somn, ca in fecare seara:). Iar maine seara...poate maine seara nu am sa dorm, dar cu siguranta am sa trimit ganduri bune catre fiecare printr-o posta ingereasca!

Reprezentativ in

ianuarie 2012
am inceput cu lucrari digitale, girls , multe girls si imi propusesem sa fac un calendar pentru fiecare luna


februarie 2012
am continuat cu calendarul ,dar cred ca m-am oprit aici:)martie  2012
concursul cu puisorii de fetru, sigur vi-l amintiti


  

aprilie 2012 
am inceput sa lucrez cu fetru s sa fac primele picturi digitalemai 2012
o noua pasiune - fotografiaiunie 2012
descopar farmecul caietelor scrap. continui sa exerimentez cu fetru, organizez concursul de jucarii inspirate de un desen infantil si...ziua lui cata!!iulie 2012
de toate, digi, handmade, fotosaugust 2012
vacantaseptembrie 2012
de toate!
octombrie 2012
toamna, taguri, fotos, digi,concurs de pietre pictate


noiembrie 2012
multe , multe coliere (nu chiar asa de multe:)


decembrie 2012
cu iarna pe ulitamaine continui !

E dimineata, utima zi din an, cum spuneam aseara vreau sa  multumesc tuturor ce m-au insotit de-a lungul anului si in mod special nu ezit sa amintesc aici nume dragi  : Rux, Oana, Ghemulet, AmyCraft, IleanaCarmen, Carmendana, Cris, Veronica, Angi, AdrianaA, Violeta, Mihaela, Danutza, Paula, AlinaS, Anca, Kiddo, Kabea, Vavaly, Ina, Laura Olar, voua si tuturor celorlalti care m-ati insotit mai discret:) va urez un an nou fericit, multa sanatate ca fara ea nu ne putem bucura de toate celelalte, impliniri , inspiratie, prosperitate si tarie si incredere in Dumnezeu pentru a infrunta problemele acestei vieti care vor fi mereu, mai mult sau mai  putin in drumul nostru.

Ne vedem in 2013!


5 comentarios:

copilarim dijo...

La multi ani cu multa sanatate!!!
Iti multumim pentru urarile minunate si sa ne citim cu bine si in anul ce vine:D
cu drag
rux si rha

Mimy Shop dijo...

Fie ca acest an 2013, sa-ti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire, si sa-l petreci frumos alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste!Gandurile mele bune se indreapta catre tine! La multi ani!

AlinaS. dijo...

La multi ani Elena! Un an plin cu sanatate, bucurii si tot ce iti doresti tu sa bifezi ac realizat la finalul anului! pupi

Unknown dijo...

fiecareia o imbratisare calda, va multumesc si va pup, la multi ani!

ghemulet dijo...

Un an bun si plin ai avut...Sper ca acesta nou sa iti fie la fel sau mai bun decat cel trecut.La multi ani draga mea