jueves, 1 de noviembre de 2012

SE VOTEAZA!

1 noiembrie, curge timpul precum nisipul in clepsidra, ce a fost va mai fi si ce s-a facut se va mai face spune inteleptul, totusi totusi totusi in Atelierul Elenei concursul cu Pietre Pictate a fost si ramane unic si irepetabil!

Am ajuns la final cu 10-11 lucrari deosebite , stiu ca ar fi putut fi mai multe dar in orase pietrele sunt tot mai rare, iar ce sa spun de inspiratie ,e foarte capricioasa!

Va multumesc tuturor, aceasta emotie in asteptarea fiecarei lucrari e speciala, e ca atunci cand astepti o nastere, curios si nerabdator sa vezi cum este noul nascut, cu cine seamana, ce trasaturi si particularitate are;  si cum fiecare bebe este unic , special si frumos tot asa si lucrarie voastre!

Urmeaza votul!
Vor vota doar participantii la concurs, se vor vota doua lucrari - una din categoria  adulti , iar cea de a doua categoria copii, deci va astept cu un comentariu in care sa  va exprimati preferinta, daca puteti adauga si doua trei cuvinte de apreciere ar fi ideal,comentariile vor ramane ascunse pana la data incheierii voturilor asta inseamna 7 noiembrie.
Nu veti putea votaa propria lucrare.

Pentru ceilalti, veti putea vizita pagina blogului pe Facebook unde de asemenea veti putea oferi un like  special uneia dintre lucrari, cea care v-a placut cel mai mult! Daca  veti oferi mai multe likeuri , va rog sa il speificati pe cel special printr-un scurt comentariu .

Acestea fiind spuse, iata lucrarile!


1.


piatra cu floarea soarelui si paianjen
2.
ana, mami de anisia si anisia (4 ani)

Anisia a cules pietrele din gradina din fata blocului, in serile calde, in care ne opream la bloc pentru a ne juca cu pietrele( facea impreuna cu prietenele ei mancare, focul, sau ce alte lucruri isi imaginau). A spalat pietrele, eu le-am sters, si apoi ne-a venit ideea sa pictam niste flori. A ales culorile; astfel pitricica cu floare alba este pictata cu guase, iar pitricica cu floare rosie este pictata cu acrilice.
A fost o placere sa infrumuseteze astfel pietricelele.
3.
4.
Violeta, (mami) si
Ioan (4  ani si 8 luni)Ciorba de pietre

A fost odata, doar o data, demult, dar nu tare demult, pe vremea cand copiii se jucau cu pietre si cu bete, o fata. Era mica,blonda,bucalata,dragalasa,dar un pic rautacioasa…
Intr-o zi, pe cand se juca in curtea din fata casei noastre, fetita il zari pe Ioan pe drum. Veni fuga,fuguta la poarta,dadu deoparte pietrele pe care le pusese in fata portii pentru ca nimeni sa nu poata deschida poarta ( sa intre sa-i ia jucariile) si curioasa il intreba pe face. Pe vremea aceea,Ioan nu stia sa spuna prea multe.asa ca,in locul lui, pus pe sotii,raspunse tatal:

-Facem…ciorba de pietre.Ai mancat vreodata?
-Nu,spuse mica blonda.
-N-ai mancat?Nu ti-a facut mama ta niciodata?
-Nu mi-a facut,zise fetita.
-Hmmm…pai ia sa o rogi sa-ti faca.e f buna.
Nici una,nici doua,fetita noastra se puse pe cules pietre.culese,culese si dupa ce-si umplu poala de pietre se-ntoarse acasa.le varsa pe masa,apoi o striga pe mama ei:
-mama,ti-am adus pietre sa-mi faci ciorba!
-ce sa-ti fac?intreba mama…
-ciorba,mama.nu stii ce-I aia ciorba de pietre???
Mama,uimita,o lua la intrebari: cine,cum,unde i-a spus o asemenea aberatie.fetita ii povesti totul f serioasa,apoi lua pietrele,le spala si le puse in bucatarie.cu mare greutate a reusit s-o convinga mama ei ca nu putem face mancare din pietre,ca “nenea florin” a glumit,etc
Timpul a trecut, copiii au crescut,iar pietrele…puse in castronele,”mancate”cu lingurite improvizate,pictate cu acuarele5.
alexandra / ghemuletulincalcit.blogspot.com
am desenat un copac "despuiat" de toamna care a venit....6.
vero (mami)  si  alice (3 ani si 7 luni)
7.
Oana / dulceameacasa.blogspot.com

cu micuta Daria (2 ani)8. 9.
Rux / copilarim.blogspot.com10. 
Adriana Alexandra / artasicreativitate.blogspot.com 
1, 3, 5, 9, 10 - categoria adulti
2, 4, 6, 7, 8 - categoria copii

foarte echilibrat!
mult succes tuturor!Publicar un comentario