miércoles, 1 de enero de 2014

DESPRE DORINTE

Prima  zi dintr-un an nou, la multi ani tuturor prietenilor mei de blog! Am alergat repede la lista cu dorinte pe care am scris-o in urma cu un an,lucruri pe care mi le doream pentru 2013,ar fi trebuit sa fie 100 de dorinte, dar n-am ajuns niciodata la acest numar.:)Din cele 45 de dorinte pe care am reusit sa le exprim , s-au implinit doar...cateva!  Dar e bine,nu?! Daca as fi ajuns la 100 cine stie, procentul ar fi putut fi mai mare, fix in cele 55 ramase neexprimate poate s-ar fi nimerit chestii mai realizabile!

Dupa cum urmeaza, am aceasta lista bifata:

 dorinta nr.2-  sa am un avatar creat de Rux,
  multumesc Rux, ai fost pe aproape si ai raspuns foarte frumos!

dorinta nr.4 - sa invat si sa stapanesc diferite tehnici handmade, multumesc Roxi, datorita tie am fost tot mai atrasa de tehnica impaslirii lanii si asta mi-a deschis noi perspectivedorinta nr.5 - sa pictez un tablou digital de iarna ca am incercat si e foarte greu. Tocmai l-am reusit zilele trecute, iata-l!

 dorinta nr.13 - sa vad o ninsoare! Si aceasta frumoasa dorinta mi s-a implinit, n-as fi crezut in urma cu sase luni , cand intoarcerea noastra acasa nu era previzibila! dorinta nr.25 - sa merg desculta prin iarba si pe...covor  ! Si aceasta s -a implinit, partea cu covorul, doar sunt acasa!!

nu am poza :)

dorinta nr. 43 -   sa intalnesc persoane altruiste si cu spirit de sacrificiu   . Aceasta este  ultima din cele implinite, ma bucur ca am cunoscut intr adevar persoane cu suflete frumoase, 'face to face'  cat si prin intermediul virtualului, le multumesc !

nu e nevoie de poza!

Sa  incerc o noua lista pentru anul acesta?!:)) Poate! Pana atunci, sper sa fiu mai prezenta aici, in prima mea casuta virtuala!

No hay comentarios: